חלל מגורים בהפתעה

שיש בו הכל

חלל מגורים בתל אביב

אז הכל התחיל מפגישה בדירה שכורה בתל אביב, דירה ישנה שהייתה זקוקה לרענון משמעותי אבל עם נוף מטריף, שזו נקודת פתיחה מנצחת.
כשפגשתי את עופרי ורינת, הן ביקשו עיצוב של כל החלל מחדש, כזה שיעניק להן הרגשה של בית, עם אווירה נעימה ומעוצבת, מקום משלהן, אבל לא מתחכם, מקום שיהיה להן כיף להיות בו, שיהיה פנקציונלי ומתאים לכל בני המשפחה. ושיהיה בהפתעה!
הדירה שהיתה נטולת אופי וריקה יחסית, חודשה ועוצבה במראה נקי וטבעי בעזרת צבעים נעימים ומרגיעים, הרבה צמחייה, שימוש בחומרים שונים ומינון נכון של אבזור וריהוט בסגנונות שונים, תוך כדי חלוקה נכונה למתחמים פנימיים, במטרה לנצל באופן מירבי את החלל ולתת תחושה של מרחב. 
כך יצרנו בתוך החלל המרכזי, סלון לאורחים, פינת אוכל פינת משחק לילדים וספרייה עם פינת קריאה, כך שכל המתחמים מתחברים לחלל אחד והרמוני שכל כך נעים לכל בני הבית להיות ולבלות בו. 
תודה רבה ללקוחות המדהימות שלי רינת ועופרי שסמכו עלי בעיניים עצומות, שאהבו את התוצאה ורצו שאעצב להן בהפתעה.

צילום: דנה סטמפלר עשהאל

1/1
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
אייקון וואטסאפ
מיכל וולפסון - עיצוב והום סטיילינג

האתר נבנה ע״י ענת בילינסון

© כל הזכויות שמורות למיכל וולפסון