אופטימיות קוסמית

בית פרטי בנס ציונה

115 מ״ר

מזמינה ומתרגשת מאוד לשתף אתכם בדירה אופטימית, זורמת וטבעית שתעשה לכם תחושות נעימות מאוד.

את הפרויקט נקראתי לעצב ללקוחה חוזרת לאחר שעיצבתי לה בית בעבר וקיבלתי בונוס ענקי של אישה מדהימה עם לב רחב, אשר הנעימות והרוגע שלה באים לידי ביטוי בכל השפה העיצובית של הבית ומשתקפים מכל מקום בבית.

הדירה (115 מ"ר בנס ציונה) הייתה במקור דירת חמישה חדרים, שופצה מחדש והפכה לדירת ארבעה חדרים, מרווחת, פתוחה ומלאה באור. תהליך השיפוץ כלל חלוקת חלל חדשה שפתחה את החלל המרכזי לרווחה, החלפת ריצוף, תשתיות חדשות של חשמל ואינסטלציה, מטבח חדש, שיפוץ ותכנון מחדש של חדרי השירותים, נגרות ייעודית בהתאמה אישית לכל הבית והלבשת הבית כולו, בתכנון קפדני, עם תשומת לב לכל הפרטים הקטנים.

הדירה עוצבה בסגנון נורדי עם נגיעות בוהו שיק ומשדרת המון חום ותחושת ביתיות תוך כדי הקפדה על מראה נקי, שבא לידי ביטוי בריהוט מינימליסטי וחם, אבזור ייחודי, צבעוניות חמימה ושל ורודים, חומים, ירוקים וטרה קוטה בשילוב של חומרים טבעיים של עץ, קש, ראטן וברזל לבן.

החלל הציבורי שמהווה את מרכז חיי הבית הורחב, במטרה ליצור מרחב ציבורי פתוח ודינאמי, כאשר יש תנועתיות וקשר עין סביב הסלון, המטבח והספרייה הגדולה, המתפקדת כרהיט מרכזי הנפרש על גבי כל הקיר ובנוסף משמשת כפינת עבודה עם איזור אחסון נרחב ושטח תצוגה לאמנות ודקורציה.

המטבח שהתחיל מתמונת השראה, הפך לברבור של הבית ועושה חשק להתחיל בו את הקפה כל בוקר מחדש! עם לא מעט אומץ, אבל בשילוב אחד הצבעים האהובים עלי, בחרנו במטבח בגוון פודרה חם שמשתלב באופן מוחלט עם השיש, ידיות הפליז, חיפוי הפישבון, רצפת העץ והדקורציה מסביב שנותנת לו טון נעים ומשתלבת בעדינות והרמוניה. המטבח פתוח , תוכנן בקפידה ועם המון מחשבה על פונקציונאליות ונוחות בהתאם לצרכים של המשפחה, משלב תאים נסתרים ופתוחים ומעניק המשכיות לשפה העיצובית בכל הבית.

חדר השינה עוצב במראה בוהו שיק חם משולב בחומרים טבעיים, צבעוניות חמה ונייטרלית וטקסטיל רך. החדר עוצב עם מחשבה להעניק שלווה ואינטימיות ועל אף המראה הנינוח יותר, הוא עדיין שומר על מראה נקי בעזרת איזון הצבעים והמינימליסטיות שלו. חדר השירותים השקוף הורחב במסגרת השיפוץ ונותן הצצה דו כיוונית שיוצרת הרבה עניין.

חדר שירותים המרכזי שופץ גם הוא מחדש ובעזרת נגרות ייעודית ותכנון נכון, השטח נוצל בצורה נכונה ופונקציונאלית יותר ונוצרה תחושת מרחב.

ולסיום, חדרי הילדים, אשר נהנים משני עולמות שונים בבית, חדר השינה שלהם מהווה עבורם את המקום האינטימי, המתכנס, עם אווירה רכה ושקטה, שנוצרה בעזרת מיטה ייחודית אשר משלבת מקומות מחבוא ומשחק לצד טפט חלליות ואבזור משלים, שמדבר באותה השפה, ואילו חדר המשחקים עוצב בסגנון טרופי ומשלב טפט מהחלומות ותחושת חופש תמידית שללא ספק עושה חשק למשחק ולכיף שאינו נגמר🌴🌴🌴

צילום: שירן כרמל

1/1
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
אייקון וואטסאפ
מיכל וולפסון - עיצוב פנים והום סטיילינג

האתר נבנה ע״י ענת בילינסון

© כל הזכויות שמורות למיכל וולפסון