ממרתף עזוב למגרש משחקים

6 נכדים מאושרים יותר

עיצוב לחדר מרתף אשר הוסב לחדר משחקים ופינת משפחה עבור 6 נכדים ושאר בני הבית. המרתף שהיה חשוך ועזוב ,חודש ועוצב במראה נקי, מואר ושמח במטרה ליצור חדר משחקים אטרקטיבי במיוחד ופינת משפחה נעימה ומוארת שימשכו את כל בני המשפחה לרדת למטה ולבלות יחד.

הרבה מחשבה ויצירת מגוון רחב של פינות נעשו פה במטרה לייצר לילדים מגוון רב של  פעילויות, כך שהם פשוט לא יירצו לצאת משם, כמו: פינת תחפושות, פינת מוזיקה, פינת קריאה, פינת טלוויזיה, פינת ציור, פינת משחק ואפילו פינת אקרובטיקה, כך שכל אחד יכול למצוא את מקומו ולמצוא עניין והרבה כיף במתחם החדש. לצד כל אלו, יצרתי פינה נעימה לבוגרים של הבית, וכל זאת עם ניצול מרבי של השטח כמובן.

צילום: טטיאנה פאוטוב

1/1
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
אייקון וואטסאפ
מיכל וולפסון - עיצוב והום סטיילינג

האתר נבנה ע״י ענת בילינסון

© כל הזכויות שמורות למיכל וולפסון